2013-01-25  05:51:42

Jan. 25, 2013

2013-01-25  05:45:18

Karon beach

Just nu sitter jag och Oscar och väntar på våran frukost, de andra drar vidare till Kambodja idag medans vi stannar för att möta upp vicky och hennes pojkvän! Lollo och alla är kvar med så det blir lite häng med dom!

Den 31:e åker jag hem tyvärr, skönt men ändå inte haha, ska se till att njuta riktigt mycket innan jag åker hem nu!

2013-01-22  03:44:04

Dags för Phuket

Ikväll vid 21 går vårt plan tillbaka till Phuket, rätt trött på Kuala Lumpur nu, finns typ ingenting att göra här i fem dagar det mesta ligger för långt bort för att ta sig en dag tyvärr. Jag längtar verkligen till Phuket nu och att sola och bada igen innan man tappar all färg man byggt upp i snart 4 veckor!!

Vi pratade om sunway lagoon idag men vädret är inte så jättenice, dagarna här har mest bestått av hotellhäng, lite shopping, chinatown, skräpmat, twin towers och sightseeing!

Hörs i Phuket igen! 💚

2013-01-19  05:05:05

Malaysia!

Ligger just nu på hotellet och väntar på min beställda roomservice frulle! Allt är rätt dyrt här i Malaysia och det är ganska mindfuck när 1000 baht tidigare vart ca 200 svenska och här skall man gångra med två..

Igår var det swedish house mafia och kan knappt förklara hur det var! Svettigt men sjukt nice och jag tror inte riktigt att jag kan förklara! Tyvärr dog min telefon långt innan konserten men han tyvärr inte ladda den så jag fokuserade mest på att använda min kamera.

Vi förfestade på en bar ca 100 meter från spelningen och vi var nog sammanlagt ca 35 personer från Torslanda, rätt sjukt! Vi bor på ett sjukt lyxigt femstjärnigt hotell i centrala Kuala Lumpur men vädret här är tyvärr rätt kasst just nu, man kan nog kalla det storstadsväder? ;)

Vi fick massa biljetter till en housefestival som börjar idag från krogen vi var på innan så det är vad som är planerat på kvällarna här iallafall! Vi trodde att man kunde åka till lankabi över dagen men det var tydligen alldeles för långt bort tyvärr så vi får se vad som finns att göra i KL!

Svårt att lägga upp bilder tyvärr, inte så bra täckning på rummet :/

2013-01-13  15:32:43

En gang i phuket

Hej hej, har inte skrivit nagat pa ett par dagar da vi bor utan wifi och har helt enkelt njutit av thailand istallet for att sitta vid datorn. Men nu ar klockan ca nio och vi har satt oss en kortis pa ett internetcafe innan vi tankte kolla pa arsenal - city.
 
Sen senast har vi lamnat krabi och bor nu i phuket (kata beach) i ett eget hus vid oscars slaktingar, sjukt nice! En chillkvall och en utgang har det blivit, dock tog jag den nyktra vagen eftersom magsjukan precis lagt sig sa man vill ju inte irritera den lilla stackaren..
 
Vi har egna mopeder nu dessa dagarna innan vi ror oss mot malaysia och swedish hous mafia, sa vi glider runt i vanstertrafik med galna thais hehe don't you worry child..
 
Bangla road var lika sparat som for tva veckor sedan  vi hangde lite pa grabbarna grus, lite for sliskiga killar och lite for mycket folk men helt okej anda.
 
Igar innan vi drog oss till patong sa tog vi nagra kalla i solnedgangen pa karon beach och slappte aven lyktor for att skanka en tanke, obesktivligt fin solnedgang. Nu kanns det som att jag bara rabblar upp lite saker i punktform vilket blir jatte luddigt sa far forsoka hitta wifi for att slanga upp lite bilder och forklara dartill!
 
 
SAWADICAP :)))))))
 
2013-01-10  08:10:35

Tillhörande bild!

2013-01-10  08:08:32

<3

Idag har vi varit ute på fantastiska öar och snorklat med en longboat vi skulle åkt alla 14 personer som vi är nu men 7 blev magsjuka och två hoppade av så det blev jag Camilla Klara Louise och Petra!

Sjukt fina stränder och massvis med fina fiskar, de var som att simma i ett akvarium! Fanny och Malin kommer till raylay idag med ska bli riktigt kul! Hoppas ni har det bra i kylan ❤

2013-01-08  13:28:26

The hobbit!

Nu ska vi kolla the hobbit på thailändskt vis och även käka lite go mat samtidigt! Hoppas ni har det bra!

2013-01-07  15:00:47

The view från klättringen!

2013-01-07  14:59:37

Texten.

Texten kom inte med i mitt förra inlägg så får skriva om det.

Idag klättrade vi i livsfarliga berg mitt i djungeln bland massa apor, vi var dock nära att mista livet några gånger då det endast fanns några stackars rep att hålla i! Den stackars lagunen vi klättrade till bestod av en lerpöl, besvikelse.. Därefter begav vi oss till stranden för att ta ett svalkande dopp i det blå!

Nu sitter vi på resturang och tar några kalla Singha alternativt chang! Ha det mysigt i swe! Sawadicap

2013-01-07  14:54:35

Rock climbing

2013-01-06  17:23:18

Thaiboxing

Just nu sitter vi och kollar på thaiboxing precis vid stranden, jag har satsat 200 baht på blå och det ser ut att bli vinst! Dags för rond fyra! GO BLUE!!

2013-01-06  15:46:00

Rayiley bay/beach

Just nu befinner vi oss på railey bay i krabi för några lugna dagar för att vila upp oss efter ett par sjuka dagar på phi phi island, för att sammanfatta dagarna på phi phi skulle man kunna säga fest fest fet. Det är helt sjukt där det är beachparty varje dag och du kan gå ner utan skor och bara dansa mitt på stranden.
 
Vi försökte även vara lite produktiva och hitta på lite roliga saker och en dag blev det kajak ut till en egen strand, dock blev vi uppätna av sandloppor och drog oss ganska snabbt därifrån! Det blev ett riktigt träningspass för armarna under paddlingen speciellt när det var motvind.
 
En dag begav vi oss även ut till Maya bay (stranden som the beach är filmad på) och det var som ett paradis, helt obeskrivligt helt klart vatten och även snorkling på andra sidan vid klipporna. Därefter skulle vi dra oss till monkey beach för att mata lite apor men våran båtmotor dog mitt ute på havet så vi fick bogseras tillbaka haha, dock är det inte så mycket att klaga på när man kan ligga och bara sola på en båt i klarblått vatten. varför klaga då?
 
Efter några sjuka dagar på phi phi tog vi färja till Krabi för att sedan ta oss i en taxibåt ut till Railey beach, sjukt fint ställe med galna klippor och fin strand, även väldigt bra standard på bungalown för att kosta 600 baht om man jämför med vårt hotel på phi phi!
 
Vi bor granne med vilda apor som är överallt här riktigt ballt men ibland blir dom lite aggressiva. Idag tog vi det bara lugnt och hängde på stranden och hoppade från klippor klappade apor osv. Resturangen vi besökt igår och idag är jukt efterblivna det tar ca 1 timma att få maten ändå får vi fel haha.
 
Det blir ca två nätter till här och sen drar vi oss tillbaka till patong där vi spenderade första natten, sen hänger vi nog runt kusterna där fram tills vi drar till malaysia! Bilderna tar så lång tid att ladda upp så det blir bara två tyvärr!
rumskompis på phi phi
 
 

 
 
 
2013-01-06  05:42:25

Krabi

Vi ångrade oss och drog till krabi istället så nu bor vi i en jättenice bungalow på Railey beach! Krabi är mycket lugnare än phi phi och igår kväll tog vi det bara lugnt och åt på resturang och spelade kort!

Och det bästa av allt är att ingen har fått bed bugs, det är värt så mycket!

2013-01-05  05:57:56

Mot patong!

2013-01-01  19:17:46

Gott nytt år!

Hej alla goa och glada! Hoppas ni hade en riktigt bra nyår för det hade vi! Jag blev magsjuk av att druckit en drick med is dagen innan nyår så jag mådde dåligt på morgonen så mon nyår var iprincip nykter och det var så värt!

Det går inte ens att förklara hur kul vi hade eller vad vi upplevde! Idag hyrde vi en kajak och paddlade oss till en strand där vi var helt ensamma, massa sandloppor började bita oss så vi begav oss ganska snabbt!

Solen tar som tusan här nere så mina fötter är röda som få, men men! Ha det bra så skriver jag snart igen! ❤