ead sofiejorgensen -
2013-01-13  15:32:43

En gang i phuket

Hej hej, har inte skrivit nagat pa ett par dagar da vi bor utan wifi och har helt enkelt njutit av thailand istallet for att sitta vid datorn. Men nu ar klockan ca nio och vi har satt oss en kortis pa ett internetcafe innan vi tankte kolla pa arsenal - city.
 
Sen senast har vi lamnat krabi och bor nu i phuket (kata beach) i ett eget hus vid oscars slaktingar, sjukt nice! En chillkvall och en utgang har det blivit, dock tog jag den nyktra vagen eftersom magsjukan precis lagt sig sa man vill ju inte irritera den lilla stackaren..
 
Vi har egna mopeder nu dessa dagarna innan vi ror oss mot malaysia och swedish hous mafia, sa vi glider runt i vanstertrafik med galna thais hehe don't you worry child..
 
Bangla road var lika sparat som for tva veckor sedan  vi hangde lite pa grabbarna grus, lite for sliskiga killar och lite for mycket folk men helt okej anda.
 
Igar innan vi drog oss till patong sa tog vi nagra kalla i solnedgangen pa karon beach och slappte aven lyktor for att skanka en tanke, obesktivligt fin solnedgang. Nu kanns det som att jag bara rabblar upp lite saker i punktform vilket blir jatte luddigt sa far forsoka hitta wifi for att slanga upp lite bilder och forklara dartill!
 
 
SAWADICAP :)))))))
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: