ead sofiejorgensen -
2013-01-06  15:46:00

Rayiley bay/beach

Just nu befinner vi oss på railey bay i krabi för några lugna dagar för att vila upp oss efter ett par sjuka dagar på phi phi island, för att sammanfatta dagarna på phi phi skulle man kunna säga fest fest fet. Det är helt sjukt där det är beachparty varje dag och du kan gå ner utan skor och bara dansa mitt på stranden.
 
Vi försökte även vara lite produktiva och hitta på lite roliga saker och en dag blev det kajak ut till en egen strand, dock blev vi uppätna av sandloppor och drog oss ganska snabbt därifrån! Det blev ett riktigt träningspass för armarna under paddlingen speciellt när det var motvind.
 
En dag begav vi oss även ut till Maya bay (stranden som the beach är filmad på) och det var som ett paradis, helt obeskrivligt helt klart vatten och även snorkling på andra sidan vid klipporna. Därefter skulle vi dra oss till monkey beach för att mata lite apor men våran båtmotor dog mitt ute på havet så vi fick bogseras tillbaka haha, dock är det inte så mycket att klaga på när man kan ligga och bara sola på en båt i klarblått vatten. varför klaga då?
 
Efter några sjuka dagar på phi phi tog vi färja till Krabi för att sedan ta oss i en taxibåt ut till Railey beach, sjukt fint ställe med galna klippor och fin strand, även väldigt bra standard på bungalown för att kosta 600 baht om man jämför med vårt hotel på phi phi!
 
Vi bor granne med vilda apor som är överallt här riktigt ballt men ibland blir dom lite aggressiva. Idag tog vi det bara lugnt och hängde på stranden och hoppade från klippor klappade apor osv. Resturangen vi besökt igår och idag är jukt efterblivna det tar ca 1 timma att få maten ändå får vi fel haha.
 
Det blir ca två nätter till här och sen drar vi oss tillbaka till patong där vi spenderade första natten, sen hänger vi nog runt kusterna där fram tills vi drar till malaysia! Bilderna tar så lång tid att ladda upp så det blir bara två tyvärr!
rumskompis på phi phi
 
 

 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: