ead sofiejorgensen -
2013-09-08  17:55:00

Världens bästa Ace´s High!

 
Finaste Esset plockade idag ytterligare en placering! mamma har filmat så kommer lägga upp det lite senare!
 
Resultat
 

100cm bed A/A:0 med totalfel.

Hörde efter klassen att det var totalfel för det hade jag ingen aning om, trodde det var A:0/A:0 men det gick ju hem ändå, fick en riktigt bra runda och bra omhoppning. Hade en ryttarmiss in i kombinationen i grunden då jag av någon anledning ser ett asvstånd och vill trycka av han väldigt mycket för tidigt men han löste det så fint så!  0 fel  och tiden räckte till en 2:a placering. Fick anml. avg. tillbaka.
 
 
110cm bed A:0/A:0

Han kändes lite trött i denna klassen och då blir han lite oreglerbar och lyssnar inte så mycket men absolut ingen katastrofrunda utan den var helt okej, fick tre nedslag alltså 12 fel, de två första får nästan esset ta på sig faktiskt då han slarvade lite och hade verkligen kunnat lyfta på tassarna lite mer, sista nedslaget var mitt fel till 100 procent, tappade fokus lite på grund av de tidigare nedslagen vilket ledde till att vi kom väldigt nära på sista hindret. Tycker ändå rundan egentligen var värd 4 fel.
 
Väldigt nöjd med honom, första inomhus (trots det fina vädret) tillsammans och en riktigt bra känsla med hem! 120 debuten kryper närmare! 
 
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: