ead sofiejorgensen -
2013-05-28  09:39:31

Glida på en räkmacka?

Det finns många personer som man tycker glider på räkmackor genom livet medans vissa får kämpa så mycket hårdare för sina mål och drömmar. Inom ridsporten är detta nog ett uttryck som använd väldigt ofta, kanske inte just i den termen men många svarta avundsjuka ögon brukar spotta ur sig dessa orden. Att glida på en räkmacka kan svid ai ögonen på vissa medans andra inte bryr sig, jag har vart och är jätteavis på dom tjejerna/killarna som får sm-ponny/häst serverade en efter en framför och radar upp vinster och placeringar varje helg.
 
Men jag har aldrig någonsin sagt eller tyckt någonting elakt om personerna, dom har tagit sig dit av en anledning, jobbat och kämpat men fått bra hjälp på traven i form av fina hästar, och man lär sig något fruktansvärt när man får en duktig häst som visar vägen. Tänk dig själv om din mamma och pappa hade köpt en ponny eller häst till dig som gått SM/EM eller whatever,skulle du tacka nej och säga "åh tack mamma och pappa men det är bra, jag vill ha den där svåra ponnyn som stannar på vartannat hinder"  Nej jag trodde väll det ;) Någon har ju tagit fram hästen/ponnyn dit från början, från helt blanka kort till en hel meritlista, så det går, bara man vill!
 
Så gläds åt varandra istället och dreggla efter det fina hästarna och önska att det var du, men att klaga på andra som "glider på räkmackor"  hjälper inte dig speciellt mycket i din utveckling eller framgång, vissa får kämpa mer än andra men så hade det alltid vart och kommer alltid vara!
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: