ead sofiejorgensen -
2013-03-04  09:33:00

Laghets

Igår var jag ju somsagt i Varberg för att kika på första omgången i eliten och som alltid spatserar de olika lagen runt i sina alldeles nyanlända klubbjackor med ELIT tryckt på hela ryggen! Det är en stämning i luften som är helt annorlunda än en vanlig tävling då trots att det är en lagtävling så blir deltagarna i samma lag rivaler till varandra.
 
Alla vill vara med i laget såklart och det mesta avgörs på förklassen och tidigare resultat, alla kämpar om att få just den platsen i laget bland de t.ex. åtta som är där för dagen. Det snackas högt och lågt om vem som är bra/dålig osv. Det som kommer utanför laget blir förstår besvikna men man kan ta det på olika sätt.
 
Vissa går och snackar skit om att det var fel och att den tjejen/killen som kom med borde inte gjort det istället för att tänka: Fan, nästa gång skall jag vara med och jag skall kämpa och träna för det och stötta laget idag. för det är ju det som räknas i slutändan! ellerhur? Det kan inte vara lätt att vara lagledare och ta ut ett lag när både föräldrar och ryttare står som hungriga vargar redo att attackera sekunden efter laget tagits ut.
 
Folket borde tagga ner lite, det är inte OS som går vart fjärde år utan eliten som har 6 omgångar varje år. chill down och gör det till en rolig grej istället :)
 
 
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: