ead sofiejorgensen -
2013-07-15  12:32:57

Bedömning A/A:0 med totalfel

Jag har nästan alltid bara hoppat A:0/A:0 klasser men i strömstad har dom lite olika och jag kommer att hoppa tre olika bedömningar där, så jag tänkte göra en liten genomgång på de olika bedömningarna som jag kommer att hoppa!
 
A/A:0 består av en grundomgång och en omhoppning som är direkt efter grundomgången.Det som är skillnaden mellan en A:0/A:0 är att du får fortsätta hoppa hela banan trots att du har fel i grunden, dock ej om du är utesluten.
 
Exempel: River du ett hinder i grundomgången men är felfri i omhoppningen och rider på 25 sekunder så får du slutresultatet 4 fel och 25 sekunder
 
Exempel 2: River du ett hinder i omhoppningen med tiden 23 sekunder men är nolla i grunden så blir slutresultatet 4 fel och 23 sekunder vilket betyder att exempel 2 vinner över exempel 1.
 
Bed: A:1a

Denna bedömning är ofta en så kallad final bedömning där du går in och hoppar en grundomgång och alla nollor i klassen hoppar om på slutet efter man hoppat grundomgången, det kan också hända att två stycken med fyra fel är det bästa resultatet i grunden och då får dom två hoppa omhoppningen.
 
Exempel. Noll fel i grundomgången ger omhoppning, är du ensam nolla vinner du. Omhoppningen är ett urplock av de hinder du hoppade i grundomgången.
 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: