ead sofiejorgensen -
2012-08-26  20:50:00

Lång dag

Har haft en lång dag och även helg, varit funktionär på tävlingarna fre-sön och spelat match nu när jag kom hem, har varit "hästledig" då Zmilla har varit med på tömkörningskurs lör-sön. Men imorgon är det på't igen och vi skall även planera in någon träningsdag under veckan och även jobba mera med bommar.
 
Har iallafall haft det helt okej roligt på tävlingarna, många duktiga ryttare och några lite "sämre" med snälla hästar. Något mer kaos på pnnytävlingar ch allmänt mer skitsnack. satt ju vid insläppet på banan och där hör/ser man ju en del. Detta var ju en nationell ponnytävling med de bästa ekipagen i sverige. Några krockade på framhoppningen, någon fick inte hoppa fram för domaren och någon sparkade någon annan, tråkigt för alla inblandade i de olika incidenterna men antingen måste man ha ännu färre inne på framhoppningen, dock hade vi sjuktstor bana och valde att ha 10 stycken, rider man på nationell nivå borde man klara av att rida fram. Men å andra sidan skall alla få samma chans att hoppa fram oavsett vad du har för ponny/häst bara du som ryttare inte är vårdslös.  
 
Lite underbemannat och tråkigt väder drog ner denna helgen en del men annars sjukt fin anläggning och kul att dom satsat lite på ridsporten.
 
 
 


Johanna
PUBLICERAT: 2012-08-27, 09:43:08

Vad tycker du om detta inlägget angående era tävlingar?

http://nellieberntsson.se/2012/08/26/ridsport-ponny-cup-finalen-2012/



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: